Posljednja želja Tine Tarner: Biće ispraćena na vječni počinak baš kako je željela

161

Tina Tarner biće sahranjena na privatnoj službi. Neće biti javne sahrane, saopštili su njeni predstavnici za štampu

Njen bivši asistent otkrio je nove detalje.

Slavna pjevčica umrla je 24. maja u Švajcarskoj. Imala je 83 godine.

“Tina Tarner biće sahranjena u Švajcarskoj. Ona nije želela veliku javnu sahranu. Htjela je da bude kremirana nakon smrti, očekujem da će to biti veoma privatan događaj. Siguran sam da će se kasnije organizovati memorijalni koncert i odavanje počasti. Biće to za njene veoma bliske prijatelje u Švajcarskoj i njenog menadžera – neće to biti veći događaj (misleći na sahranu)”, smatra Edi Hempton Armani, koji je godinama sarađivao sa Tinom Tarner, piše The Mirror.

“Održaće se privatna služba, kojoj će prisustvovati bliski prijatelji i porodica”, navedeno je u saopštenju, prenosi Daily mail.

Tina Tarner umrla je prirodnom smrću poslije duže bolesti – zna se da je bolovala od raka crijeva, visokog krvnog pritiska, da je doživjela moždanu smrt…

Čuvena pjevačica i njen suprug Ervin Bah kupili su za nevjerovatnih 76 miliona dolara imanje sa pogledom na Ciriško jezero. Imanje u kantonu Cirih na kojem je izgrađeno 10 zgrada bilo je za muzičku legendu i njenog muža poput prave oaze.

Na imanju gdje su Tina Tarner i njen muž provodili posebne momente, nalazi se čak 10 zgrada i privatno jezero, kao i bazen i pristanište za čamce. Na tom imanju preminula je kraljica rokenrola, piše Daily mail.

Pjevačica i Ervin Bah morali su da čekaju dobiju švajcarsko državljanstvo da bi kupili nekretninu u Švajcarskoj kako nalaže tamošnji zakon. Novine u ovoj zemlji pisale su da je teniska zvijezda Rodžer Federer planirao da kupi ovo imanje, a onda je odabrao drugu kuću, izvan Ciriha.

“Otišla sam iz Amerike jer sam uspjela u drugoj zemlji i moj dečko je bio u drugoj zemlji”, rekla je 1997. Lariju Kingu, ističući popularnost “Private Dancer” u Ujedinjenom Kraljevstvu. Poručila je: “Uglavnom, Evropa je jako podržavala moju muziku”.

Na kraju su ona i Bah riješili da se skrase u Švacarskoj, a onda su kupili ogromno imanje u selu Staefa. Prije te kupovine, dugo su izjamljivalu kuću poznatu kao Chateau Algonquin, u obližnjem selu koje se zove Küssnach.

Tina Tarner se udala za Baha koji je porijeklom Njemačke i koji je radio kao muzički direktor 2013. godine, poslije skoro tri decenije veze. Živjeli su u Evropi od 1994. godine.

 

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!