Banjaluka: Predstavnici mjesnih zajednica nezadovoljni saradnjom sa gradskom administracijom (VIDEO)

558

05/07/2023 | 16:46 ⇒ 17:40
Predstavnici banjalučkih mjesnih zajednica poručili su nakon sastanka sa predsjednikom skupštine grada da saradnja sa aktuelnom gradskom administracijom nije na zavidnom nivou i ukoliko u skorije vrijeme ne dođe do promjena, idu u proteste. Cilj sastanka bio je pronalazak zajedničkih rješenja za sve nagomilane probleme mještana. Najavljena je intenzivnija saradnja banjalučke skupštine i gradskih mjesnih zajednica.Glas građana i njihove potrebe moraju se jasno čuti u sali gradskog paralamenta, poruka je predstavnika banjalučkih mjesnih zajednica.

– Smatramo da to treba da bude učestalije i da svaka informacija i zahtjev građana treba da se čuju u skupštinskoj sali. Smatramo da će ovo da doprinese realizaciji svih zahtjeva projekata koji se tiču svih mjesnih zajednica – izjavio je Dragomir Đukić, predsjednik Savjeta MZ Starčevica.

– Naš prijedlog, nema veze i kada se ne usvoji, bar da se dobije pismeni odgovor da mi možemo izaći sa konkretnim informacijama pred građane – rekao je Јovica Tomić predsjednik Savjeta MZ Kuljani.

Naglašavaju da njihove molbe i dopisi nerijetko ostaju bez odgovora, a dogovoreni projekti samo su mrtvo slovo na papiru. Upozoravaju, ako ne dođe do promjena, slijede rigoroznije mjere.

Srđan Ćutković predsjednik Savjeta MZ Donja Kola, najavio je proteste svih mjesnih zajednica ako kako kaže, ništa ne bude urađeno.

IZVOR:RTRS

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!