Grupa “The Prodigy” obilježila prvo veče festivala Exit

669

Britanska elektro tehno grupa “The Prodigy” obilježila je sinoć prvo veče na 23. izdanju Exit festivala u Novom Sadu, pred nekoliko desetina hiljada ljudi ispred Glavne bine.
Kultni bend, koji je 2019. godine ostao bez svog prerano preminulog pevača Kita Flinta, zaštitnog znaka grupe, vratio se u Srbiju nakon pauze od sedam godina, i postali su ponovo ponosni hedlajneri – glavne zvijezde vodećih evropskih festivala, među kojima i Exit-a.

Prodigy su nastupali na Exit-u četiri puta (2007, 2009, 2013. i 2016), a u Beogradu su gostovali tri puta – u Hali Pionir (1995), na Beogradskom sajmu (2005) i na Kalemegdanu – Donji grad (2012).

Koncert je sinoć trajao 80 minuta, a Prodigy je dokazao da prve noći festivala, a vjerovatno tokom cijelog izdanja, nemaju konkurenciju na Tvrđavi.

Osnivač benda Lijam Hovlet nedavno je uputio zvaničnu izjavu gdje je istakao da je Exit njihov omiljeni festival.

– U Srbiji smo nastupali kada im je bilo najteže, imamo posebno mjesto u njihovim srcima i obožavamo ljude tamo – rekao je Hovlet nedavno.

Osnivač benda, klavijaturista, producent i tekstopisac Hovlet i pjevač Maksim su priredili jedan muzičko-scenski šou na nivou vrhunskog spektakla, da zadovolje standarde na koje je i domaća publika navikla.

IZVOR:RTRS

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!