Nakon uvođenja dugo očekivane mogućnosti korišćenja istog naloga na jednom telefonu i više drugih uređaja 2021. godine, sada je WhatsApp uveo možda i najtraženiju funkciju ikada.

Naime, sada možete da koristite isti WhatsApp nalog na najviše pet telefona, a svaki dodatni telefon povezujete na isti način na koji s WhatsAppom povezujete veb pregledače, tablete i desktop računare.

Svaki povezani telefon povezuje se s WhatsAppom nezavisno, osiguravajući da vaše poruke, mediji i pozivi ostanu šifrirani s kraja na kraj (end-to-end encryption), piše GSMArena.

Nadalje, ako je vaš primarni telefon neaktivan “tokom dugog perioda” (kompanija ne navodi precizniji period vremena), tada ćete se automatski odjaviti sa svih pratećih uređaja, što je bezbjednosna mjera opreza. Ovo ažuriranje već je počelo stiže korisnicima širom svijeta, a uvođenje će se završiti “u narednim nedjeljama”.

Osim toga, WhatsApp takođe predstavlja “pristupačniji način” za povezivanje s pratećim uređajima. Moći ćete da unesete svoj telefonski broj na WhatsApp Web da biste zatim primili jednokratni kod, koji možete koristiti na svom telefonu da omogućite povezivanje uređaja, umjesto da morate da skenirate QR kod.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!