karneval-karnevalisti-banjaluka
Učesnici ovogodišnjeg Banjalučkog karnevala pristižu u naš grad i već večeras od 20.30 časova sve sugrađane i posjetioce očekuje sjajna atmosfera u centru grada.

Naime, vesele karnevalske grupe večeras će šetnjom, muzikom i plesom na glavnim ulicama grada poslati poziv svima da im se sutra, 27. maja pridruže na centralnom defileu, saopštili su iz Gradske uprave.

Zbog najavljenih padavina i nepovoljnih vremenskih prilika, centralni događaj drugog izdanja Banjalučkog karnevala, planiran za subotu, 27. maj, će umjesto u 20.00 časova biti održan u 13.00 časova.

Defile će krenuti u 13.00 časova od Narodnog pozorišta Republike Srpske prema Trgu Krajine. Na ovom potezu biće postavljena dva punkta na kojima će izvođači i grupe plesati, a potom će na Trgu Krajine plesačice brazilske sambe i bend „Kubalkanika“ prirediti spektakl na Trgu Krajine.

Nedjelja, 28. maj rezervisana je za najmlađe karnevaliste koji će toga dana od 11.00 časova na Trgu Krajine uz pjesmu i ples dobro zabaviti i ujedno pokazati svoje kreativne maske i kostime.

Pridružite se i  ne propustite priliku da budete dio jedinstvene atmosfere jer ovog vikenda sve posjetioce  očekuje  mnogo smijeha, druženja, pjesme i dobre zabave, a ljepota, raznolikost i šarolikost plesnih kostima svakako će uljepšati ovu jedinstvenu turističku manifestaciju.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!