Poznati svi finalisti za izbor predstavnika Srbije za “Pjesmu za Evrovizije”

147
U drugom polufinalu “Pesme za Evroviziju” u Beogradu je u četvrtak uveče izbrano je osam najuspješnijih takmičara čime je kompletiran spisak od 16 izvođača koji će nastupiti u subotu, 4. marta u finalu.

 

U televizijskom takmičenju koje je direktno prenosila Radio-televizija Srbije, na osnovu glasova žirija i gledalaca, od 16 takmičara u finale su se plasirali Frajle sa pjesmom “Neka neka”, Nadija i “Devojka tvoga dečka” i Filari sa “Posle mene”. U finale “Pesme za Evroviziju” su prošli i bend Gift sa pjesmom “Liberta”, Harikejn i “Zumi zimi zami”, Džipsi i “Greh”, Zejna sa “Rumbom” i Duo Grand sa “Viva la vida”.

Iz prvog polufinala u srijedu prošli su Stefan Maljković Šaj sa pjesmom “Od jastuka do jastuka”, Stefan Zdravković i “Cvet sa istoka”, “Devojko sa plamenom u očima” u izvođenju Ćegi i Braća Bluz bend i “Nedostupan” Borisa Subotića.

Iz prvog polufinala išli su dalje i Luk Blek sa pjesmom “Samo mi se spava”, Filip Baloš i “Novi plan drugi san”, Nađa i “Moj prvi ožiljak na duši” i “Indigo” Empati soul prodžekta.

U velikom finalu “Pesme za Evroviziju” u direktnom prensu na RTS- u subotu 4. marta od 21.00 sat biće glasovima publike i stručnog žirija izabrana pjesma koja će predstavljati Srbiju na “Pjesmi Evrovizije” u maju u Liverpulu.

Oba polufinala su vodili glumac Milan Marić i Dragana Kosjerina, u “Zelenoj sobi” su sa takmičarima bili Kristina Radenković i Stefan Popović, a prihod od sms glasova ide u humanitarne svrhe.

Izvor: Tanjug

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!