Ubistvo u Banjaluci: Muškarac ubijen, djevojka ranjena!

1070

Damir Ostojić zvani Šijan iz Banjaluke ubijen je noćas, dok je njegova žena ranjena u pucnjavi koja se dogodila u Kozarskoj ulici u Banjaluci.

Prema nezvaničnim informacijama Ostojić se vozio u džipu na koji je ispaljen rafal u pripremljenoj sačekuši. On je na mjestu ostao mrtav, dok je žena prevezena u UKC RS gdje joj se ukazuje ljekarska pomoć. Na lice mjesta brzo je stiglo nekoliko policijskih patrola koje su se dale u potjeru za ubicama…

Na licu bio je veliki broj policajaca kao i republički tužilac Svjetlanka Bijelić. Uviđaju  su prisustvovali načelnik PU Banjaluka Željko Spasojević, kao i više inspektora Uprave za teškini organizovani kriminal MUP RS.

Izvor iz istrage otkriva da je ubica sačekao žrtvu u trenutku kada je automobilom skretao u ulicu u kojoj stanuje.

– Ubica se sakrio iza drveta i kada je automobil usporio ispalio je više rafala u žrtvu koji je preminuo na mjestu ubistva – izjavio je izvor.

Stanari iz obližnje zgrade pričaju da su čuli rafalnu pucnjavu.

– Nešto prije ponoći čuo sam rafal pred zgradom. Izašao sam na balkon i u prvi momenat nisam ništa vidio, ali se ubrzo pojavila policijsko vozilo sa rotacijama – ispričao je stanar koji je želio ostati anoniman.

(srpskainfo.com)

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!