Akcija “Tablice”: Uhapšen Banjalučanin

568

Pedesettrogodišnjak iz Banjaluke čiji su inicijali G.J. uhapšen je danas u nastavku akcije “Tablice”, koja se odnosi na krivično djelo falsifikovanje isprave, rečeno je u Policijskoj upravi Banjaluka.

G.J. je osumnjičen da je neovlašćeno izrađivao lažne javne isprave – registarske tablice, koje je zatim prodavao u namjeri da se u javnom saobraćaju koriste kao prave.

Policija je utvrdila da je G.J. u proteklom periodu na području grada Banjaluka neovlašćeno izradio i prodao 24 komada različitih registarskih oznaka za motorna i teretna vozila.

Policija će nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta protiv lica G.J. banjalučkom Okružnom javnom tužilaštvu dostaviti izvještaj za počinjeno krivično djelo falsifikovanje isprave.

Pripadnici Policijske uprave Banjaluka su od 25. oktobra 2016. do 31. januara ove godine u sklopu akcije “Tablice” otkrili 127 krivičnih djela, te nadležnom tužilaštvu podnijeli 121 izvještaj protiv 126 lica, a nastavak aktivnosti planiran je i za naredni period, navode iz policije, javlja Srna.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!