Ostali bez ičega: Punjač za mobilni umalo ubio Mladenoviće

2627

Uzrok požara koji je progutao stan Mladenovića je punjač telefona koji je eksplodirao na utičnici, zapalio tepihe i zavjesu, a onda i cijeli stan.

Sasvim običan dan za Ivana, Snežanu i njihovu ćerku Jasminu Mladenović u samo nekoliko minuta potpuno se preokrenuo i pretvorio u pakao. Dok su spremali drva za zimu i slagali ih u podrumu, u stanu u Glavaševoj ulici u Kraljevu je izbio požar.

– Rođaka koja živi u zgradi skočila je sa stolice ispred zgrade i samo uzviknula: „Šta je ovo puklo?“

Potrčao sam prema stanu, osetio dim, prošao kroz dnevnu sobu i uputio se prema ćerkinoj sobi. Od trenutka kada smo čuli da je nešto puklo prošlo je svega nekoliko minuta, a kada sam otvorio vrata požar je zapalio celu sobu, a plamen me je dohvatio po glavi – priča za „Blic“ Ivan Mladenović naglašavajući da su instalacije sigurno bile ispravne jer ih je sam postavljao, pošto je električar.

Snežana Mladenović, koju smo zatekli kako pretura po zgarištu, jedva da je mogla da prozbori od pretprljenog stresa, ali i straha da su sada bukvalno ostali bez ičega.

Mladenovići su prosječna srpska porodica u kojoj je Snežana već 20 godina domaćica jer je ostala bez posla u Jugobanci, Ivan je od ovog leta ostao bez posla u „Amigi“, gdje je dugo godina radio, a ćerka Jasmina je završila fakultet i čeka posao. Još ne mogu da se osvijeste od šoka.

– S kojim novcem da renoviramo stan. Već nas je pre pet godina zemljotres oštetio. Jedva smo zakrpili stan, a sada požar. Ni sami ne znamo šta nas ovo snađe? – priča Snežana.

Potražili utočište kod prijatelja

– Sve nam je izgorelo, ni donji veš nemamo. Pojma nemam gde ćemo spavati, ali svako će morati da potraži utočište kod prijatelja ili rođaka. Hvala bogu pa nikom nije bilo ništa, a i javili su se ljudi koji će da nam pomognu da očistimo stan. Kako ćemo ga renovirati, pojma nemam – ispričala nam je Snežana svoju tužnu sudbinu, javlja Blic.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!