Izbjegnuta tragedija: Kombi pun djece zamalo završio u kanjonu Vrbasa

1677

U saobraćajnoj nesreći koja se u subotu poslijepodne dogodila na magistralnom putu Banjaluka – Jajce povrijeđeno je više djece, članova Fudbalskog tima „Sport team“ iz Banjaluke, saznaje „EuroBlic“.

Djeca su se vraćala sa fudbalskog turnira u Jajcu gdje su osvojili prvo mjesto.

Autobus vlasništvo „Žak Tursa“ u jednom trenutku je proklizao i udario od stijenu, a zatim se odbio i umalo survao u kanjon Vrbasa.

U „Sport teamu“ su potvrdili da je došlo do nesreće, te da je na kraju „sve ispalo dobro, kako je moglo biti“.

(EuroBlic)

U mjestu Surjan, na dionici puta Karanovac-Crna Rijeka dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je pet maloljetnih lica povrijeđeno, javlja Srna.

Vozač čiji su inicijali M.O. /55/ iz Banjaluke je, upravljajući vozilom “folksvagen krafter”, u kojem se nalazilo 16 fudbalera iz Banjaluke, izgubio kontrolu nad vozilom i udario u stijenu u subotu, 12. avgusta, oko 16.00 časova.

Povrijeđenima je medicinska pomoć pružena u Univerzitetskom-kliničkom centru Banjaluka, saopšteno je iz Policijske uprave Mrkonjić Grad.

Uviđaj su izvršili pripadnici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Mrkonjić Grad, a o svemu je obaviješten dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, prenose agencije.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!