Povrijeđena trojica banjalučkih policajaca

1786

Trojica policajaca, pripadnika Policijske uprave Banjaluka, povrijeđena su prekjuče tokom postupanja nakon dvije različite prijave.

Jedan od njih povrijeđen je kada su postupali po prijavi o narušenom javnom redu i miru tokom obezbjeđenja manifestacije u Ulici Teodora Kolokotronisa u Banjaluci.

– Nakon što se oglušio na zakonito izdato naređenje da prestane sa vršenjem prekršaja, M.J.(22) je u alkoholisanom stanju, udaranjem u zaštitnu ogradu, prignječio prste policajcu, a zatim ga je udario u predjelu grudnog koša, saopštila je Marija Markanović, portparol PU Banjaluka, koja je potvrdila da je taj dvadesetdvogodišnjak uhapšen.

Takođe, tokom postupanja po prijavi o nasilju u porodici u stanu u Ulici Kosovke djevojke, dvojici policajaca povrede je nanio osumnjičeni dvadesetdvogodišnjak, koji je potom uhapšen.

– Napominjeno da su za šest mjeseci tekuće godine na području Policijske uprave Banjaluka, policijski službenici u 60 slučajeva bili ometani ili sprečavani u vršenju službenih radnji, dok je u uporednom periodu evidentirano 95 takvih slučajeva, naglasila je Markanovićeva.

(nezavisne.com)

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!