PU Banjaluka: Poziv na identifikaciju tijela NN lica

2133

Policijska uprava Banjaluka poziva građane da im se jave ukoliko imaju bilo kakvih korisnih saznanja koja bi pomogla u identifikaciji muškarca čije je tijelo pronađeno u rijeci Vrbas.

Pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske u ponedjeljak 5. juna, u dijelu korita rijeke Vrbas u banjalučkom naselju Ada pronašli su tijelo nepoznatog muškarca.

Prema fizičkim karakteristikama, muškarac je starosti između 50 i 55 godina, visine 180 centimetara, sijede kose. Na sebi je imao crne cipele, plave pantalone sa braon kaišom i tanki crni džemper ispod kojeg je imao majicu crne boje. Na osnovu naredbe Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, obavljena je obdukcija tijela i utvrđeno je da se u vodi nalazio najmanje 40 dana, te da nema tragova koje upućuju na izvršenje krivičnog djela.

Iz Policijske uprave navode da građani mogu da prijave informacije lično najbližoj policijskoj stanici ili pozivom na besplatan broj telefona 122 ili na broj 051/337-326, prenose agencije.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!