Čekajući zeleno: Izvukli vozača iz kamiona i pretukli ga

1787

Na zagrebačkoj Slavonskoj aveniji u četvrtak oko 15.20 sati dvojac je iz kamiona na semaforu izvukao vozača kamiona. Mlatili su ga gdje god su stigli. Kad se upalilo zeleno svjetlo na semaforu vozač je pobjegao.

Prvo su trubili iza njega, a potom izašli iz automobila. Došli su do vrata kamiona i iz njega izvukli vozača. Počeli su ga tući nasred ceste, rekao  je čitalac 24sata.hr. U četvrtak poslijepodne snimio je video u kojem se tri vozača tuku na zagrebačkoj slavonskoj aveniji.

Dok sam upalio kameru, već su ga oborili na pod. Jedan od njih imao je nekakvu palicu s kojom je tukao vozača kamiona gdje god je stigao. Ostali vozači bojali su se razdvojiti ih kako i sami ne bi bili napadnuti – opisao nam je čitalac dramatične trenutke.

Nije znao što je uzrok njihova sukoba. Kad se na semaforu upalilo zeleno svjetlo napadači su se pomaknuli uz kamion, a ozlijeđeni vozač je pobjegao. U zagrebačkoj policiji saznajemo kako su dojavu o tučnjavi dobili u 15.20 sati i kako je postupanje u toku javlja 24sata.hr.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!