Odbor za pomoć KiM i Udruženje mladih “Beli Anđeo” organizuju Vaskršnji humanitarni koncert

133

Odbor za pomoć Kosovu i Metohiji i Udruženje mladih “Beli Anđeo” iz Banjaluke organizuje Vaskršnji humanitarni koncert sutra u Banskom Dvoru u Banjaluci sa početkom u 20 časova koji će biti posvećen humanosti i protkan kosovskim pjesmama prilagođenim velikom četvrtku i Vaskršnjem postu.

Nastupiće pjevačke grupe “Kamničeki biseri” iz Kosovske Kamenice i pjevačka grupa mladih “Beli Anđeo” iz Banjaluke.

– Biće to veče posvećeno humanosti za djecu i mlade sa poteškoćama u razvoju na Kosovu i Metohiji korisnicima Dnevnog centra “Podrži me-9.januar” u Kosovskoj Mitrovici za koje smo izgradili velepni centar i sad ga opremamo zahvaljujući humanosti Republike Srpske – rekao je Milorad Arlov predsjednik Odbora za pomoć Kosovu i Metohiji iz Republike Srpske.

Arlov je pozvao sve humane ljude da dođu na ovaj poseban Vaskršnji humanitarni koncert koji će biti veče posvećeno kosovskim pjesmama u Banjaluci.

– Ovo je prvi zajednički koncert dve pjevačke grupe sa Kosova i Metohije i Republike Srpske koji pokazuje koliko su snažne veze Srpske i Kosmeta – navela je predsjednica Udruženja “Beli Anđeo” i profesorka srpskog jezika u Tehničkoj školi Dejana Vrućinić.

Sva prikupljena sredstva na koncertu ili putem žiro računa Odbora 5551000034196445 biće usmjeren ovoj kategoriji djece i mladih koje život ne miluje.

Izvor:RTRS

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!