Кriminalka koja je zaradila gotovo 600.000 evra tako što je prevarila prodavnice da joj predaju povraćaj sredstava za stvari koje nikada nije kupila, osuđena je za “unosnu” prevaru.

Narinder Кaur takođe poznata kao Nina Tijara – krala je “u industrijskim razmjerama” tako što je putovala širom zemlje da bi prevarila prodavnice. Ova 53-godišnjakinja je “napravila karijeru” od krađe odjeće iz radnji poznatih modnih brendova, koju je poslije vraćala u prodavnice i tražila novac.

Serijska kradljivica je prevarila niz radnji više od 1.000 puta tokom svoje četvorogodišnje “karijere”, saopštila je Кrunska služba tužilaštva (CPS).

“Bio je to veoma unosan posao sa punim radnim vremenom koji joj je očigledno donio gotovo 600.000 evra”, saopšteno je.

Nina je takođe legalno promijenila ime i otvorila nove bankovne račune i kreditne kartice pod različitim identitetima kako bi izbjegla otkrivanje. Policija je prilikom hapšenja u njenoj kući pronašla oko 150.000 evra kao i veliku količinu odjeće, piše Blic.

Ona se sada suočava sa značajnom kaznom za svoje zločine i “tužilaštvo će nastojati da nadoknadi onoliko njenih nezakonito stečenih prihoda koliko zakon dozvoljava”.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!