“Ministarstvo unutrašnjih poslova, Policijska uprava Banjaluka” – takav natpis već nekoliko dana stoji na zgradi Narodne univerzitetske bilblioteke Republike Srpske u centru grada. Nerijetko se, na parkingu, može ugledati i pokoje vozilo policije. Mnogi, u prvi mah, budu iznenađeni, sve dok ne vide i mnoštvo kamera i ekipu koja u Banjaluci snima treći nastavak popularne serije.   
U pitanju je snimanje scena za seriju ,,Koža”, u režiji Saše Hajdukovića, a po sceneriju poznatog Nikole Kolje Pejakovića.
,,Ovdje snimamo već drugi dan, ostajemo tu do kraja sedmice. Biliboteka nam trenutno u seriji ,,glumi” policijsku stanicu”, kažu za BL portal prisutni ispred Narodne univerzitetske bibiloteke Republike Srpske.
Snimanje posljednjeg dijela Pejakovićeve trilogije, pod nazivom  “Koža”, počelo je 19. januara i predviđeno je da se do kraja aprila mjeseca ove godine i završi.
Reditelj  Saša Hajudukoć ranije je najavio da uloge u seriji igraju velika, glumačka imena, poput Nikole Pejakovića, Ljubomir Bandovića, Vesne Trivalić, Nebojše Dugalića, Nataše Ninković, Ljubiše Savanovića, Aleksandra Đurice, Vahida Džankovića, Jovane Gavrilović, Marka Todorovića i mnogih drugih.
Pomalo “tajnovita” ekipa koja ne želi da otkriva detalje snimanja, krajem februara je “naljutila” Banjalučane, nakon što su se na Banj brdu, u zoni zabranjenoj za automobile, pojavili brojni četvorotočkaši. Tada je gradonačelnik Banjaluke saopštio da su napravili izuzetak, kako bi se i na toj lokaciji snimile scene za ,,Kožu”.
Ako je suditi prema kvalitetu prethodnih dijelova serije, a ništa manje se ne očekuje ni od ovog, ekipi Kolje Pejakovića sve ovo će biti “oprošteno”.

 

Izvor: BL Portal

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!