Након недавне оставке шефа стручног штаба Кошаркашког клуба Игокеа, Драгана Бајића, данас је у Спортској дворани у Лакташима представљен нови стратег овог клуба.

 

Тим из Александровца водиће бивши тренер Црвене звезде, Владимир Јовановић, који је са Игосима одрадио и први тренинг.

Прије Црвене звезде у регионалној лиги Јовановић је водио ФМП и Цибону.

– Драго ми је што сам дошао у клуб какав је Игокеа, која има запажене резултате. Надам се да ћу и ја са својим стручним штабом да наставим сјајан низ и континуитет који је имао мој пријатељ Драган Бајић. Затекао сам добру екипу и добре услове. На нама је да наредни период искориситимо најбоље могуће и да екипа покаже квалитет који она неупитно има – рекао је Јовановић.

Након мање резултатске кризе Игокее, Јовановић има план како да побољша атмосферу у психолошком смислу:

– Порази негативно утичу на самопоуздање, доноси лошу енергију и лошег извиођења кошаркашких елемената што директно води у пораз. Међутим, код правих спортиста пораз изазива једну реакцију, коју сам видио на тренингу. Играчи знају каква је ситуација, никоме од њих није драго због те серије пораза. Сигуран сам да ћемо већ у првој утакмици дати све од себе да изађемо из тог негативног низа. Не постоји чаробна формула постоји само крвав рад. Ако будемо радили напорно из тог напорног рада доћиће самопоуздање и надам се да ће након прве побједе ствари доћи на своје – увјерен је нови шеф струке Игокее.

Клуб је захвалио бившем тренеру Бајићу на свему што је учинио за Игокеу, који је у међувремену, како су истакли, постао његова друга кућа.

 

Izvor: RTRS

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!