Banski dvor: Sve je spremno za četvrti „Jazz intime fest“

309

U Kulturnom centru Banski dvor od 23. do 26. novembra biće održan  4. festival džez muzike  „Intime jazz fest“.

Nakon uspješno realizovanog  4. Internacionalnog festivala umjetničke muzike „Jesenja sonata“, ovo je druga festivalska manifestacija koju Banski dvor realizuje u ovoj godini, nastavljajući  praksu organizovanja reprezentativnih kulturnih sadržaja i programa u vlastitoj produkciji.

-Potpuno svjesni cjelokupne i veoma složene situacije u vezi sa pandemijom virusa korona, Banski dvor nastoji da uz maksimalno poštivanje svih propisanih mjera i preporuka, održi kontinuitet i istraje u svojoj misiji organizovanja kvalitetnih kulturnih programa i u ovim nesvakidašnjim okolnostima tzv. „nove normalnosti“. U svemu ovome što nas je snašlo, čini nam se da nam je kultura danas možda potrebnija više nego ikad a u prilog tome najbolje svjedoči  veliko interesovanje publike i izuzetna posjećenost svih programa u organizaciji Banskog dvora- navedeno je u saopštenju Banskog dvora.

4. festival džez muzike“Intime jazz fest“ konceptualno je zamišljen kao kamerni festival džez muzike koji će se fokusirati na manje sastave i vrhunske soliste ovog muzičkog žanra, uključujući maksimalno formacije do džez kvarteta koji su ušli u festivalsku selekciju.

Ovogodišnji festivalski program obuhvata koncerte poznatih džez sastava i istaknutih džez umjetnika.

Pokrovitelj ovogodišnjeg festivala je Grad Banja Luka, dok je Banka partner Banskog dvora  Adiko banka.

Svi festivalski programi će se održati u Koncertnoj dvorani Banskog dvora sa početkom od 20.00 časova, a ulaznice za koncerte su već u prodaju po cijeni od  10 KM za svako festivalsko veče.

Ulaznice se mogu kupiti na biletarnici Banskog dvora svakim danom osim nedjeljom, u periodu od  12.00 do 18.00 časova.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!