“Vidić mi je rekao da želi da bude selektor Srbije”

332

Zvezdan Terzić, generalni direktor Crvene zvezde, dao je svoje mišljenje povodom nedavnog otvorenog pisma Nemanje Vidića upućenom FSS-u.

Proslavljeni srpski fudbaler oštro je kritikovao rad Fudbalskog saveza, a Terzić je na gostovanju na TV Prva rekao:

“Nemanja Vidić ima grandioznu karijeru i sigurno da zaslužuje funkciju i mesto u srpskom fudbalu. Da li u Crvenoj zvezdi ili FSS-u… Čitava generacija, plejada, kao što su Vidić, Stanković, Kolarov, Danko Lazović, Bane Ivanović, svi oni završavaju karijeru ili su završili i u skladu sa svojim željama treba da nađu mesto u srpskom fudbalu. Oni su potrebni srpskom fudbalu. Za njih treba da ima mesta, a na kojim funkcijama to treba da se vidi sa njima”, rekao je Terzić i dodao:

“Sa Nemanjom sam razogavarao pre godinu i po dana, tada mi je rekao da je završio profi licencu u Engleskoj i da mu je želja da bude trener i jednog dana selektor i siguran sam da će biti”.

Voditelj Jutarnjeg programa Filip Čukanović pitao je Terzića – da li Vidić želi nešto čim je poslao pismo?

“Ne mogu da govorim u njegovo ime, možda je imao potrebu da kaže šta mu se ne sviđa. To je legitimno, mada mislim da FSS ima svoje organe… Mi svi se bavimo javnim radom, javne smo ličnosti i svi smo podložni kritikama, i ja sam za kritiku, ali argumentovanu, a ne paušalnu”, zaključio je Terzić, prenosi B92.net.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!