Srbija na Škotsku bez najvažnijih igrača

324

Fudbalska reprezentacija Srbije lako bi mogla da bude desetkovana za ključni meč za odlazak na Evropsko prvenstvo protiv Škotske u Beogradu 12. novembra – i to za kompletnu grupu srpskih legionara iz Italije!

 U Italiji je trenutno vanredna situacija u mnogim regijama zbog pandemije korona virusa, a najnovija vijest glasi da su lokalne vlasti uvele rigorozne mjere za odlaske iz pojedinih područja.

Prema navodima tamošnjih medija, koje je prenio novinar Tankredi Palmeri, igrači koji brane boje Fiorentine, Đenove, Intera, Lacija, Rome i Sasuola, neće moći da se pridruže nacionalnim timovima tokom reprezentativne pauze!

To u prevodu znači da selektor Tumbaković, za meč koji bi mogao da nas odvede na EP poslije dvije decenije, neće moći da računa na udarne snage: Kolarova (Inter), Milinković-Savića (Lacio), Đuričića (Sasuolo) i tandem Milenković, Vlahović (Fiorentina).

Đuričić svakako ne bi mogao da se odazove Tumbakoviću jer je i drugi test koji je radio pokazao da ima korona virus, dok ostali ne smeju da putuju jer u njihovim klubovima ima barem jedan slučaj zaraze kovid virusom, a to je po novim merama dovoljno da dobiju zabranu putovanja.

Sreća u nesreći je da će Darko Lazović (Verona) moći da putuje u Srbiju, njegov tim igra u nedjelju uveče protiv Milana, i zasad je njegov dolazak na okupljanje reprezentacije siguran.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!