PREMIJERA FILMA “ŠKOLA NA SELU” ZA SVE GRAĐANE RS

803

Radnja filma “Škola na selu” smještena je u današnje vrijeme i obrađuje temu odrastanja jedne djevojčice kojoj su roditelji posvećeni karijeri i odlaze u Njemačku da rade, a nju ostavljaju kod bake na selu. Ona prolazi kroz razne nesuglasice u novoj sredini ali ipak na kraju sazrijeva u zdravu i hrabru djevojčicu.

Glavni glumci su djeca polaznici škole glume DEA Nika koja je i producent filma, a igraju i Gordana Milinović, Maja Vujanović, Bojan Kolopić, Milica Milovanović i Zoran Ćurguz.

Kao specijalni gosti u filmu se pojavljuju Nenad Okanović i Bojan Ivković. Tekst je po ideji Duška Mazalica napisao Milan Gajić. Režiju potpisuje Duško Mazalica, direktor fotografije je Igor Šamara, snimatelj je Milan Banjac dok je montirao Aleksandar Bundalo. Snimatelj i dizajn tona je Vladimir Vladetić. Muziku potpisuje Đorđe Milovanović. Izvršni producent je Gordana Milovanović.

Premijera filma “Škola na selu” zakazana je za 11.novembar u 20 časova u Dječijem pozorištu RS. S obzirom na epidemiološku situaciju u isto vrijeme će se emitovati premijerno na RTRS plus-u.

Film je podržan od strane Grada Banjaluka, Predsjednice RS, a medijski pokrovitelj je RTRS.

SeeSrpska

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!