Humanitarna predstava za porodicu Uldrijan

467
Milion i po naziv je predstave koja će biti premijerno izvedena u Banjaluci u utorak, 22. septembra, od 20 sati na sceni Studentskog pozorišta. Ulaz je 6 KM, a sav prihod će biti preusmjeren na pomoć porodici Uldrijan. Zbog loše epidemiološke situacije broj gledalaca ograničen je na 25, a dezinfekcija ruku i nošenje maske su obavezni.
Predstava je rađena o motivima komedije “Prah” Đerđa Špire. Igraju Bojana Radić i Ognjen Todorović, koji potpisuje i režiju.
Priča predstave “Milion i po” vodi nas u najdublji sloj margine. Socijalno ugroženi bračni par spletom okolnosti dolazi do iznenadnog bogatstva koje ce ih pomjeriti iz svakodnevnog smiraja. Svojevrsna katarza donosi brojna razotkrivanja vlastite i međusobne suštine bračnih odnosa i samospoznaje, te stavlja njihovu ljubav na test i iskušenje. Životna priča glavnih junaka pokušaće da odgovori na životna pitanja i ispita njihovu snagu, izdržljivost i spremnost na kompromis.
Banjalučko izvođenje predstave “Milion i po” organizuje Udruženje građana eTrafika.net, u sklopu akcije prikupljanja novca za porodicu Uldrijan. Ovu porodicu čine majka Grozda (75), sin Saša (45) i kćerka Irena (43). Svo troje imaju ozbiljnih problema sa zdravljem (osteoporoza, Parkinsonova bolest, šizofrenija, dijabetes, gastritis…), hrane se u javnoj kuhinji i na lijekove mjesečno daju više od 300 KM. Najveći problem su im dugovi za struju i neotplaćen stan, za šta je potrebno prikupiti oko 14.000 KM.
Za te svrhe, otvoren je i poseban račun u Addiko banci na koji se mogu vršiti uplate.
Primalac: UG eTrafika.net
Broj računa: 5520001920847898
https://www.etrafika.net/drustvo/76893/bolest-traume-i-grcanje-u-dugovima/?fbclid=IwAR0GwKXuHoO2W-nAGA6jlVCBzHpLYupwrFZxJU7kNmnKZidwFD-E5LClVLo
etrafika.net
PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!