Ženu sa stilom nikada nećete vidjeti u ovoj garderobi

1799

Kada kažemo elegancija i prefinjenost, prva asocijacija su, naravno, Francuskinje. Njihov fenomenalan stil počiva uglavnom na jednostavnosti i praktičnosti, ali za dobar izgled važno je i šta odbijate da nosite. Šta žene sa stilom nikada neće obući?

Sledećih pet odjevnih komada nikad nećete vidjeti na ženi od stila iz Francuske.

Puš-ap

Za njih su i male grudi senzualne i prelijepe, pa nose klasične modele brushaltera ili ga ne nose uopšte. Francuskinje ne vide nikakvu ljepotu u masivnim vještačkim korpama.

Previsoke štikle

Francuskinju nikada nećete videti u obući sa previsokom štiklom u kojoj ne može normalno da hoda. Za dnevne varijante radije biraju mokasine i cipele sa umjerenom petom, dok se u večernjim prilikama odlučuju za klasične salonke.

Istaknuti brendovi

Pretjerivanje u bilo čemu nije ni na jednoj njihovoj listi, osim onoj za izbegavanje, pa tako Francuskinje nećete videti u komadima sa kojih “vrišti” ime brenda. One to smatraju neukusnim.

Hulahopke boje kože

Iluzija golih nogu Francuskinjama je nešto potpuno neshvatljivo i nepoželjno.

Sportski stil u svečanim prilikama

Trend nošenja trenerki na štikle i patika na elegantnu haljinu Francuskinje ostavljaju drugima. Sportsku odeću nose u teretani, a haljinu kombinuju sa damskim cipelama.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!