E-MASKA Ne štiti od korone, ali prečišćava vazduh i izgleda futuristički

387

Jedina stvar bez koje doslovce danas ne možete nikuda je maska. Nešto tako predstavio je LG. Zapravo, u pitanju je prenosivi prečišćivač vazduha koji se nositi na licu.

LG PuriCare Wearable, kako je nazvana ova maska, odnosno prenosivi prečišćivač vazduha, biće dostupan u nekoliko zemalja tokom septembra, a zavnično će biti predstavljen na sajmu IFA, koji se ove godine održava uz promjene u skladu sa pandemijom, prenosi Noizz.

LG PuriCare Wearable rješava problem manjka količine i kvaliteta drugih vrsta facijalne zaštite.

Uređaj koristi dva H13 HEPA filtera, slične onima koji se već koriste u drugim prečišćivačima vazduha kompanije LG. Sa dvostrukim ventilatorima na tri brzine i pantentiranim respiratornim senzorom, prenosivi prečišćivač vazduha kompanije LG omogućava udisanje čistog, filtriranog vazduha, dok respiratorni senzor detektuje dužinu i učestalost svakog udisaja da bi prilagodio obrtaje ventilatora. Oni se automatski ubrzavaju, radi lakšeg udisanja, i usporavaju prilikom izdisanja, smanjujući otpor, kako bi disanje bilo maksimalno olakšano.

Ergonomski dizajniran na osnovu opsežne analize različitih facijalnih oblika, LG PuriCare Wearable lako prijanja na lice korisnika što umanjuje gubitak protoka vazduha oko nosa i brade, a uz to je, kako tvrde proizvođači i veoma udoban, pa je možete nositi satima.

Efikasna i lagana baterija od 820mAh nudi do osam sati korišćenja u slabom i dva sata u pojačanom režimu rada.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!