Graffiti Jam party na dječijem igralištu u naselju Obilićevo 22. avgusta

458

Udruženje Nezavisnih Stvaralaca i Aktivista Geto, Illuminations B&H iz Banja Luke, uz podršku gradjana Krfske ulice, organizuju 22. avgusta jednodnevo dešavanje na dječijem igralištu u naselju Obilićevo.

Ideja je da se pored radionice kreativnog oslikavanja zidova, realizuju i radionica plesa “Brake Dance“ , kao i radionica zvuka.

Zidove će oslikati grafiteri i akadmeski slikari iz Banja Luke, Brčkog i Sarajeva – Nico, Joža, Jura, Konir, Demon, Trie, Zoper, Zost, Minja, Papi, Kons925, Jeron – Obojena Klapa Sa, koji će na svojim muralima i grafitima raditi zajedno sa djecom iz naselja.

Radionicu zvuka predvodiće Dejan Ilić – Woodie, mf_PolicE, Chicha Guru, Dalibor D, muzičari i DJevi iz Banja Luke, koji će sa zainteresovanim polaznicima proći kroz osnove puštanja muzike, dok će radionicu plesa “ Brake Dance“ voditi plesači iz “Anonymus Crew“ ekipe.

Graffiti Jam After Party sa početkom u 20h, održaće se u caffe bar – u Igra Mečka gdje će za muziku biti zadužen Ivan S.

Partneri manifestacije : Anonymus Crew, Obojena Klapa Sa, Centar za zaštitu životne sredine, Omladinski centar Zdravo Da Ste, DKC Incel, Penjački klub Extreme, Kodiak burger&steak Bar, i Caffe Bar Igra Mečka.

Medijska podrška : Impuls portal i Basoc Radio – BRadio.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!