“Kreativni avgust” nudi besplatne sadržaje za djecu

395
Manifestacija “Kreativni avgust”, koju realizuje banjalučko Udruženja građana “Zdravo da ste”, do kraja mjeseca nudi različite besplatne sadržaje za djecu, mlade, ali i odrasle.
Od 17. do 29. avgusta na programu su filmske večeri i diskusije, razgovori sa piscima, “kreativni mikrofon”, te svakodnevne radionice – rad na afričkim udaraljkama, škola gitare, teatar, crtanje i slikanje, maketarstvo, fotografija, brejkdens, murali, sportske i druge aktivnosti.

Radionice se realizuju svaki dan, osim nedjelje, od 18.00 do 20.00 časova u parku “Mladen Stojanović”, pored terena za boćanje.

Organizatori su saopštili da će kroz sadržaje “Kreativnog avgusta” biti uključeno najmanje 100 djece, mladih i odraslih, a šira javnost biće upoznata o rezultatima rada organizovanjem završnog događaja koji je planiran za 30. avgust.

– Cilj manifestacije je bolja socijalizacija djece i mladih, te razvoj vještina promocijom pozitivnih vrijednosti – navode iz Udruženja građana “Zdravo da ste”.

“Kreativni avgust” realizuje se uz podršku programa “Stvaranje povoljnijeg okruženja za civilno društvo” koji finansira Vlada Norveške, a implementira UNDP, te programa BHRI, koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije /IOM/ uz finansijsku podršku USAID-a.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!