“Zdravo da ste” organizuje “kreativni avgust” za djecu i mlade

505

Omladinski centar “Zdravo da ste” organizuje tradicionalnu manifestaciju “Kreativni avgust”, koja će biti održana od 10. do 30. avgusta u parku “Mladen Stojanović”.

“Ovo je događaj koji ima za cilj da djeci i mladima koji ljeto provode u Banjaluci ponudi svakodnevne aktivnosti na otvorenom kroz učešće u muzičkim, sportskim, kreativnim i umjetničkim sadržajima. Sve aktivnosti u okviru programa manifestacije biće besplatne i odvijaće se svaki dan osim nedjelje u periodu od 18 do 20 časova”, naveli su organizatori.

Uputili su poziv udruženjima građana, klubovima, neformalnim, formalnim grupama i pojedincima da predstave svoj rad u okviru programa “Kreativni avgust”, te da zajedničkim snagama kreiraju sadržaje usmjerene na promociju pozitivnih vrijednosti i kreativnog izražaja.

“Očekujemo od organizacija da na interaktivan način predstave svoj rad djeci i mladima, jedan ili više dana u periodu od 10. do 15. avgusta”, rekli su u “Zdravo da ste”.

Zainteresovana udruženja, klubovi, formalne i neformalne grupe i pojedinci mogu se javiti putem e-maila: oc@zdravodaste.org, Facebook stranice “Zdravo da ste OC”, broja telefona 051/218-363 ili lično u Ulici Mladena Stojanovića 10, a prijave traju do sutra.

Projekat “Kreativni avgust 2020” realizuje se zahvaljujući podršci programa “Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative” (BHRI), koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku USAID-a te programa “Stvaranje povoljnijeg okruženja za civilno društvo – EMBRACE”, koji finansira Vlada Kraljevine Norveške, a implementira UNDP.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!