O AKTUELNIM PROBLEMIMA “Vikend aktivizma” devetu godinu u Banjaluci

430

Udruženje građana “Oštra nula” organizuje deveti “Vikend aktivizma“ od 7. do 9. avgusta u parku “Mladen Stojanović“ u Banjaluci.

Cilj ovog događaja je razvijanje kritičke svijesti kod mladih, kroz sagledavanje aktuelnih društvenih i političkih problema u BiH.

– Kao i prethodnih godina kroz različite edukativno – kreativne radionice ćemo dijeliti znanje i učiti jedne i od drugih, te se upoznati sa nenasilnim, društveno – odgovornim djelovanjem kao i demokratskim metodama za izgradnju boljeg društva. Vikend aktivizma daje priliku da radite u grupama ili pojedinačno i da se umrežujete i ostavrujete saradnju sa učesnicima/cama iz različitih krajeva Bosne i Hercegovine- precizirali su iz udruženja.

Predavači na “Vikendu aktivizma“ će biti dugogodišnji aktivisti iz cijele BiH. Poziv za prijavu je otvoren do 30. jula za sve mlade ljude od 18 do 30 godina. Troškove prevoza, smještaja i ishrane snosi UG “Oštra nula”.

U skladu sa epidemiološkom situacijom i odlukama Kriznog štaba RS organizatori će preduzeti sve mjere zaštite učesnika. Za sve su obezbjeđene maske, kao i sredstva za dezinfekciju, a s obzirom da se događaj održava na otvorenom, može se održati i socijalna distanca među učesnicima.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!