“Novače, bićeš još jači nakon ovih uvreda”

414

Rijetka je situacija u Srbiji da se sportski klubovi i asocijacije ujedine oko jednog cilja. A uspio je to Novak Đoković. Naime, podršku sjajnom teniseru dala je ogromna većina klubova, ujedinio je navijače Zvezde, Partizana, Vojvodine, Radničkog u svim sportovima.

Podršku je pružio u Fudbalski savez Srbije.

– Kad kažeš uspjeh, misliš na Novaka, kad se traži humanost, onda vidiš Đokovića. Nekoliko godina najbolji sportista svijeta, čovek čijim stazama bi mnogi hteli da koračaju, ali ne mogu. Zato Novače, glavu gore, bio si i ostao prije svega veliki čovek, a onda naša ikona – objavio je FSS na društvenim mrežama.

Đoković je organizovao turnire u Beogradu i Zadru, čiji su se učesnici zarazili, zbog čega ga kritikuju mnogi teniseri i svjetski mediji jer je to učinio usred pandemije. Ocijenili su da je neodgovoran i da daje loš.

– FSS je samo jedna od institucija koja ne krije svoj ponos što imamo tebe, jednog od najvećih sportista svih vremena. Poznajući tvoj karakter, znamo da ćeš poslije ovih najtežih i najprizemnijih udaraca biti još jači za sve one koji bi voljeli da imaju jednog Novaka. Šampione, do novih pobjeda –  zaključio je FSS.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!