Prvenstvo Srpske u tenisu od 20. do 22. juna

394
U Banjaluci će od 20. do 22. juna biti održano Prvenstvo Republike Srpske u tenisu, koje će biti jedno od dva kvalifikaciona takmičenja za “Adria tur”, teniski spektakl u organizaciji Fondacije “Novak Đoković” i Teniskog saveza Republike Srpske.

Generalni sekretar Teniskog saveza Republike Srpske Dragan Dragičević istakao je da je želja rukovodstva saveza bila da seniorski tenis u Srpskoj podignu na viši nivo, te da je ovo zaista dobra prilika da organizuju izuzetno kvalitetno takmičenje.

– Mi smo u tom pravcu krenuli još prošle godine kada smo najboljim igračima dodijelili pozivnice za turnire iz serije fjučers. Ove godine ulog je još veći jer će se polufinalisti Prvenstva Republike Srpske plasirati na TSRS tur uz podršku Novaka Đokovića, a pobjednik tog takmičenja plasiraće se na Adria tur – naveo je Dragičević.

Iz Teniskog saveza Republike Srpske je saopšteno da očekuju izuzetno jako Prvenstvo Republike Srpske, na kojem će učestvovati i teniseri iz regiona.

Rok za prijavu je do sutra do 20.00 časova isključivo posredstvom mejl adrese kancelarija@tenisrs.org.

Pravo nastupa na ovom turniru imaju teniseri iz Republike Srpske, Federacije BiH, Srbije, Makedonije, Hrvatske i Slovenije.

Prvenstvo Republike Srpske biće održano na terenima Teniskog kluba “Mladost” u Banjaluci.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!