“Banjalučko pivo” nosi duh Banjaluke

1400

“Banjalučka pivara sa ponosom predstavlja svoj novi oživljeni” brend – “Banjalučko pivo”. Tradicionalna receptura nosi duh stare Banjaluke i davnih vremena kada se ovo pivo proizvodilo u “Banjalučkoj pivari”, a savremen izgled i dizajn ga sada čini svježim i privlačnim za nove potrošače.

U Banjalučkoj pivari ističu da je riječ o domaćem pivu bogatog ukusa, koje u sebi ne nosi samo karakter naroda već i snažnu simboliku grada iz kojeg potiče.

“Inspirisani starom recepturom i gradom, koji se ponosi Pivarom sa skoro 150 godina tradicije, napravili smo ‘Banjalučko pivo’. Nadamo se da će novi brend Banjalučke pivare zadovoljiti  ljubitelje piva širom Republike Srpske. Ovaj ‘svetli lager’ odlikuje se  kvalitetom usled korištenja isključivo prirodnih sastojaka, a karakteriše ga prijatna gorčina, postojana gusta pena i privlačan  izgled pakovanja,” izjavio je Ilija Šetka, generalni direktor Banjalučke pivare.

“Banjalučko pivo” simbolizuje istrajnost i posvećenost održavanju tradicije kvaliteta koju “Banjalučka pivara” gaji od  1873. godine. Pivara namjerava da svoj novi brend rasprostrani cijelom regijom, ali i šire, kako bi što više potrošača uživalo u njegovom jedinstvenom ukusu.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!