Đoković u julu dolazi u Banjaluku

431

Najbolji svjetski teniser Novak Đoković u julu gostuje u Banjaluci u okviru Adria Tura koji će se održati od 13. juna do 5. jula – potvrdio je za RTRS Draško Milinović, predsjednik Teniskog saveza Republike Srpske.

– Trenutno smo u Beogradu na intenzivnoj komunikaciji sa našim prijateljima iz Teniskog saveza Srbije i ljudima koji su uključeni u organizaciju ovog velikog teniskog spektakla. Radi se o najvećem teniskom događaju koji je Banjaluka ikada imala priliku da vidi i osjeti. U ime Teniskog saveza Republike Srpske, TK Mladost i u svoje ime mogu da obećam da ćemo se potruditi da budemo sjajni domaćini i organizujemo turnir na vrhunski način – rekao je Milinović.

Milinović je izrazio oduševljenje organizatora što imaju priliku da ugoste jednu ljudsku i sportsku veličinu kakav je Đoković i dodao da će uskoro javnost biti obaviještana o svim detaljima u vezi turnira, ulaznicama i drugim aktivnostima, ali i naveo da će ljubitelji tenisa i sporta uopšte, koji ne budu bili u prilici da mečeve gledaju uživo na terenima TK Mladost, imati priliku da ih prate putem televizijskog prenosa.

Na Adria Tur će, između ostalih, učestvoati i Austrijanac Dominik Tim, Bugarin Grigor Dimitrov, Viktor Toricki a još velikih imena iz Evrope najavilo je dolazak na turnir koji je osmišljen kako bi se prikupila sredstva za humanitarne projekte širom regiona, među kojima su i programi Fondacije “Novak Đoković” za rani razvoj i obrazovanje djece.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!