Poslije Šabanovića dužnosti razriješen i Fejzić, nakon što je objelodanjena žurka na kojoj su prisustvovali državni ministar, sarajevski doktori i muzičari.

528

Ministar zdravstva Kantona Sarajevo Rusmir Mesihović jutros je razriješio dužnosti doktora Nihada Fejzića iz članstva u Naučnom tijelu Ministarstva zdravstva Kantona Sarajevo za praćenje i analizu situacije izazvane korona virusom, piše Klix.

Smjena je uslijedila nakon što je objelodanjena žurka na kojoj su prisustvovali državni ministar, sarajevski doktori i muzičari.

“Šef Klinike za abdominalnu i opštu hirurgiju na Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu Jusufu Šabanoviću nakon korona žurke u sarajevskom ‘Golf klubu’ razriješen je dužnosti sa ove funkcije”, potvrdila je ranije za Radiosarajevo.ba direktorka KCUS-a Sebija Izetbegović.

U pitanju je rođendanska proslava hirurga Jusufa Šabanovića, koju je slavio zajedno sa ministrom spoljne trgovine i ekonomskih odnosa Stašom Košarcem, doktorom i dekanom Veterinarskog fakulteta Nihadom Fejzićem, estradnim umjetnicima Halidom Bešlićem, Harijem Varešanovićem, Šerifom Konjevićem, Semirom Cerićem Koketom, Slađanom Mandić, kao i biznismenom Zijadom Blekićem.

Cijelu zabavu svojim Instagram fanovima prenosila je pjevačica Slađana Mandić, a nakon dolaska policije korona žurka je završena, a prisutni su dobili prekršajne naloge.

Izvor – nezavisne.com

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!