Glas Srpske za lakše sate u izolaciji

478

Kako bi bar malo olakšali teške dane naših najugroženijih sugrađana koji ove dane krize izavane pandemijom virusa korona provode u izolaciji, a za dostavu najvažnijih naminirca koriste usluge kompanije „Ceger“ u okviru akcije „Niste sami“, koju je pokrenula Gradska uprava Banjaluka, i vaš omiljeni list je odlučio da se uključi pa će od danas svi oni koji naruče dostavu, u paketu, potpuno besplatno dobiti i primjerak „Glasa Srpske“.

“U danima teškim za čitavo čovječanstvo, pokazaćemo svoju humanost i odgovornost. „Glas Srpske“ zajedno sa kompanijom „Ceger“ će besplatno, svaki dan dijeliti novine našim sugrađanima koji ne mogu da izađu iz svojih domova. To su naši vjerni čitaoci i mi ih nećemo ostaviti bez tačnih i provjerenih vijesti. I kada je najteže, „Glas“ ostaje uz svoj narod”, kaže generalni direktor „Glasa Srpske“ Boris Dmitrašinović.

Važno je napomenuti da će građani primjerak našeg lista dobijati uz narudžbu ostalih proizvoda.

Podsjećamo, Gradska uprava Banjaluka već na početku krize izazvane pandemijom virusa korona pokrenula je akciju „Niste sami. Svi građani kojima je potrebna pomoć mogu da pozovu broj telefona 065 01 02 03 i zatraže dostavu određenih životnih namirnica i potrepština.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!