Oporavila se od virusa korona

479

Elizabet Šnajder (37) iz Sijetla koja se oporavila od infekcije virusom korona u intervjuu za “CNN” poslala je poruku ljudima koji su testirani pozitivno na virus i podijelila svoju priču.

“Prva velika stvar koju želim svima da kažem je – molim vas ne paničite. Ako ste zdravi, mladi i vodite računa o sebi kad se razbolite, oporavićete se. Vjerujem u to. Ja sam živi dokaz”, rekla je Elizabet u uživo uključenju televizije “CNN”.

Elizabet je jedan od 457 potvrđenih slučajeva u državi Vašington. Ona je opisala početak bolesti. Simptomi su bili – umor, bol u mišićima, glavobolja i povišena temperatura.

Mislila je da će je popodnevno spavanje oporaviti, ali se probudila sa visokom temperaturom. Elizabet nije imala kašalj, nisi kratak dah, niti bilo kakvih respiratornih problema. Ona i grupa prijatelja su se razboljeli u isto vrijeme nakon kućne žurke na kojoj su svi bili.

“Ono što je sve frustiralo je to što ne možemo svi da se testiramo na virus korona, neki ljekari nisu čak ni predlagali testiranje” rekla je ona.

Elizabet kaže da se oporavila uz odmora i uobičajenih savjeta i lijekova koji se uzimaju kada nastupi grip. Zaključila je da je virus korona mnogo teži kad su pitanju ljudi preko 60 godina jer je njihov imuni sistem drugačiji nego kod mlađih ljudi.

(zena.blic.rs)

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!