Sve spremno za koncert Sergeja Ćetkovića u Banjaluci

577

Pripreme za koncert popularnog kantautora, Sergeja Ćetkovića koji se održava sutra naveče u dvorani Borik uveliko traju. Dobru atmosferu najavljuje i sam Sergej, koji iz svoje muzičke radionice pozdravlja banjalučku publiku i poziva ih na druženje u čast 20 godina njegove karijere.

Iz agencije “Star Travel & Much More” poručuju da će sportsku dvoranu Borik specijalno za ovu priliku pretvoriti u, izgledom i atmosferom, poseban plesni podijum.

Nakon odličnih koncerata i prepunih arena u Zagrebu i Splitu, Ćetković će podijeliti sa Banjalučanima svoje najveće hitove koji su obilježili njegovu karijeru.

– Siguran sam da će “Borik” biti ispunjen odličnom muzikom, emocijama, romantičnom atmosferom, dobrom zabavom i ljubavlju. Sviramo neposredno pred Dan žena, pa ću se potruditi da svim damama u publici to bude zaista nezaboravno veče. Rado dolazim u Banjaluku, jer dolazim među prijatelje koji me iskreno i otvoreno dočekuju kao nekog svog. Imam zaista divnu publiku u vašem gradu – ističe Ćetković.

Ulaznice za tribine po cijeni od 20 i za parter po cijeni od 30 KM možete kupiti na platou robne kuće Boska, u prostorijama agencije u Јevrejskoj 6, te putem online prodaje kupikartu.ba.

Organizatori su osmislili i posebnu ponudu koju je teško propustiti ako dolazite u dobrom i velikom društvu.

Svi zainteresovani mogu zakupiti sto uz paket od šest ulaznica, te obezbjediti poseban ugođaj.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!