Nova Toyota Corolla ponosni je vlasnik titule Automobila godine 2020. u Republici Srpskoj

1191
Među finalistima izbora za Automobila  godine 2020. prema izboru redakcije “Saobraćaj i mi”, najboljim automobilom proglašena je Toyota Corolla.

Redakcija “Saobraćaj i mi” u saradnji sa Ministarstvom saobraćaja i veza Republike Srpske, Auto-moto savezom i Agencijom za bezbjednost saobraćaja Republike Srpske, organizovala je  jubilarnu 20. manifestaciju “Izbor automobile godine u Republici Srpskoj”. Procedura izbora bila je po pravilima i kriterijima koji se primjenjuju u Evropi i regionu. Ovaj put, izmedju 12 nominovanih modela od strane distributera, stručni žiri je izabrao Corollu za Auto godine na temelju iskustva, vrednujući kvalitet, dizajn i napredne tehnologije te inovativnost posebno demonstriranu kroz napredne sisteme aktivne i pasivne sigurnosti.

 

 

U okviru ovogodišnjeg realizacije izbora automobile godine, pod pokroviteljstvom Republičkog pedagoškog zavoda, realizovana je  i preventivna aktivnost “Saobraćaj u očima djece” u kojoj su djeca školskog uzrasta svojim fotografijama i video prilozima ukazala na probleme u saobraćaju na putu od kuće do škole i nazad. Radovi sa najkvalitetnijim porukama, najaktivnija škola I nastavnik nagradjeni su vrijednim nagradama koje je obezbjedila Agencija za bezbjednost saobraćaja Republike Srpske.

 

 

Prigodan program tradicionalne manifestacije u Narodnom pozorištu Republike Srpske upotpunili su članovi gradskog hora “Jazavac” i  sastava ONE TRI.

 

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!