U Izboru za najautomobil 2020 u RS je Mercedes B Klasa 180

1707

U izboru automobila godine izmedju 12 nominovanih modela po odabiru distributera, stručni žiri će izabrati prestižni automobil za nastupajuću 2020 godinu u Republici Srpskoj.

Upoznavanje sa novim auto modelima otvara mogućnost predstavljnja najsavremenijih tehničko-tehnoloških sistema koji u znatnoj mjeri utiču i na povećanje saobraćajne bezbjednosti, te posebno na zaštitu čovjekove okoline kroz afirmaciju visokih ekoloških standarda koji se odnose na emisiju izduvnih gasova.

Izbor najpopularnijeg automobila održava se 20 februara 2020.godine u Narodnom pozorištu Republike Srpske u 20 časova. Jedan od od modela koji se predstavlja je i Mercedes B Klasa 180.

Nova generacija Mercedesa B-klase naglasak stavlja na Sport Tourer karakter, a to još više pokazuje  izgled koji je  dinamičniji.

Istovremeno novi model je još okretniji na putu, nudeći pritom veću udobnost i korisni putnički prostor.

Posebnu pažnju na našem tržištu zaslužuje benzinska B180 verzija, koju pokreće 1.33-litarski turbo četverocilindraš sa 136 KS sa aktivnim menadžmentom cilindara i filterom krutih čestica, uparen sa 7G-DCT automatskom transmisijom sa dvostrukim kvačilom.

Nova B-klasa ističe se i veoma atraktivnim i prostranim enterijerom, koji je gotovo u potpunosti digitalizovan, a centralno mjesto pripada MBUX multimedijalnom sistemu sa glasovnim upravljanjem.

Vrhunski sistemi pomoći u vožnji osiguravaju novoj B-klasi ispunjavanje najviših standarda aktivne sigurnosti u segmentu, sa funkcijama koje su prenijete iz aktuelne S-klase.

Nova B-klasa u benzinskoj 180 opciji u našoj zemlji se prodaje po cijeni od 51.579 KM.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!