Peugeot 208 2020 u izboru za najautomobil!

1240

Peugeot sa novom generacijom modela 208 uspješno nastavlja stazom uspjeha koju su trasirali slavni prethodnici.

Novi 208 temelji se na najnovijoj CMP generaciji platforme, namijenjenoj segmentima B i C, koja upotpunjava platformu EMP2, u potpunosti prilagodljivu u pogledu različitih dimenzija i motorizacije.

Novi Peugeot 208 može se dobiti u kombinaciji sa cijelim nizom benzinskih i dizelskih motora, a svi oni usklađeni su sa standardom EURO 6.d. Da se Peugeot posebno potrudio u razvoju modela 208 pokazuje i činjenica da su benzinski PureTech 100 i 130 motori dostupni sa osmostepenom automatskom transmisijom EAT8, i to kao opcija kod slabijeg modela, odnosno jedina verzija kod snažnijeg.

U posebnost francuskog lavića možemo ubrojiti i veoma dinamičan eksterijerni dizajn, bogate pakete opreme Active, Allure i GT Line, kao i novi sistem i-Cockpit 3D koji prikazuje informacije na instrumentnoj ploči u dva nivoa. Nova generacija Peugeotovog gradskog kompakta u našoj zemlji startuje po cijenama od 24.835 KM.

U izboru automobila godine izmedju 12 nominovanih modela po odabiru distributera, stručni žiri će izabrati prestižni automobil za nastupajuću 2020 godinu u Republici Srpskoj.

Upoznavanje sa novim auto modelima otvara mogućnost predstavljnja najsavremenijih tehničko-tehnoloških sistema koji u znatnoj mjeri utiču i na povećanje saobraćajne bezbjednosti, te posebno na zaštitu čovjekove okoline kroz afirmaciju visokih ekoloških standarda koji se odnose na emisiju izduvnih gasova.

Izbor najpopularnijeg automobila održava se 20 februara 2020.godine u Narodnom pozorištu Republike Srpske u 20 časova. Jedan od od modela koji se predstavlja je i Peugeot 208 2020.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!