Kup Republike Srpske u košarci i sljedeće godine u Trebinju

482

Kup Republike Srpske u košarci i sljedeće godine biće održan u Trebinju, dogovoreno je danas na prijemu koji je gradonačelnik Mirko Ćurić organizovao za predstavnike Košarkaškog saveza Republike Srpske i finaliste ovogodišnjeg Kupa koji se održava u ovom gradu.

Ćurić je rekao novinarima nakon prijema da se Kup prvi put ove godine održava u Trebinju i da će i sljedeće godine biti organizovan na isti način, u čemu će učestvovati Košarkaški savez Republike Srpske, trebinjsko Sportsko društvo “Leotar” i grad Trebinje, pod pokroviteljstvom predsjednika Republike Srpske.

On je dodao da je na sastanku konstatovano da Košarkaški klub “Leotar” ima dobre potencijale i istakao da je pohvala za upravu kluba došla od vrha Košarkaškog saveza Republike Srpske, što ima još veći značaj.

Predsjednik Košarkaškog saveza Republike Srpske Boris Spasojević rekao je da ga raduje što je sa gradonačelnikom i njegovim saradnicima postignut dogovor da iduće godine ponovo u istom terminu Kup Republike Srpske bude održan u Trebinju.

– Predsjednik Republike Srpske /Željka Cvijanović/ je pokrovitelj i naravno da će i ona biti zadovolja našim izborom u interesu svih sportista i ljudi koji vole sport – rekao je Spasojević.

Finale Kupa Republike Srpske u košarci biće odigrano u sportskoj dvorani “Miloš Mrdić” u Trebinju danas u 17.00 časova, a sastaće se ekipe banjalučkog “Borca” i “Leotara”.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!