Kakve žene muškarci ne žele?

1776

Ukoliko tražite savršenog muškarca za koga želite da se udate, treba da budete svjesne stvari koje možda pogrešno radite i da budete pametne u njihovom ispoljavanju tokom veze. Evo nekih tipova žena koje muškarci ne žele da ožene.

Žena koja je ljubomorna

Ona je uvijek nepovjerljiva i sumnjičava, a iako je možda bila povrijeđena u prošlosti, to nije izgovor da se tako ponaša u svim vezama. Zbog toga, u većini slučajeva muškarci raskidaju sa takvim djevojkama jer niko ne voli da ga stalno sumnjiče.

Žena koja naređuje

U početku će to muškarcima biti simpatično, jer vole ambiciozne žene koje znaju šta žele, ali poslije nekog vremena će shvatiti da to i nije tako bajno, jer će se osjećati kao da im neko stalno govori šta da rade. Ukoliko se prepoznate u ovakvom opisu, pokušajte da uradite nešto povodom toga.

Žena koja igra igre

Nekada je sigurno zabavno igrati igrice, ali na duže to može uticati na vašu vezu. U početku će muškarac biti zainteresovan za devojku koju je teško osvojiti, ali poslije nekog vremena će poželjeti da bude sa djevojkom koja ne igra igrice i koja nije toliko nedostižna.

Žena koja trži očinsku figure

Eksperti su rekli da ovaj tip žena izlazi sa starijim i imućnijim muškarcima, jer zapravo traže očinsku figuru. Ovakvi muškarci će u početku sigurno biti polaskani zato što mlađe djevojke žele da izlaze sa njima, ali će poslije nekog vremena shvatiti da one treba da riješe neke stvari prije nego što se skrase.

 Žena koja nikada ne jede

Najčešća greška koju žene prave ovih dana jer žele dobro da izgledaju jeste ta da ne jedu. To nije zdravo ponašanje i na duže vrijeme bi moglo da stvori neke ozbiljne posledice.

Žena koja želi da ga promijeni

Još jedna česta greška je ta da žene žele da promijene partnera kako bi odgovarao njihovim potrebama i željama. Možda i postoji muškarac koji će dopustiti da ga promijenite, ali većina muškaraca ovakav tip žene smatra neprivlačnom.

Žena koja voli da tračari

Ovakav tip žene voli dosta da tračari i uživa da priča o drugim ljudima i njihovim problemima. To će možda u početku nekom muškarcu biti interesantno, ali poslije nekog vremena jedina stvar koju će željeti da uradi je da ode.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!