Sergej Ćetković 6. marta u Banjaluci

572

Sergej Ćetković održaće koncert 6. marta u Sportskoj dvorani “Borik” u Banjaluci. Jedan od najomiljenijih pop pjevača regiona posvetiće svoj nastup te večeri nježnijem polu, u susret njihovom prazniku 8. martu.

Sergej će nastupiti u sklopu regionalne turneje kojom obilježava 20 godina karijere u organizaciji Agencije “Stars&more” iz Banjaluke. Biće to sjajna prilika za uživanje u romantičnom spektaklu, uz mnogo poznatih ljubavnih stihova i vatromet lijepih emocija kojima Sergej osvaja od samog početka svoje karijere.

Šarmantni kantautor donosi miris Mediterana Banjaluci kroz svoj zadnji album “Moj svijet”, njegov četvrti studijski album, a s njim i popularne singlove “25. sat”, “Ljubav”, “Oči nikad ne stare” i mnoge druge.

“Stars&more”, organizator koncerta, je ogranak Agencije “Star Travel”, jedne od vodećih u organizaciji koncerata, festivala i korporativnih događaja u regionu.

Ulaznice za koncert se prodaju u prostorijama Agencije “Star Travela”, Jevrejska ulica 6, kao i putem online sistema kupikartu.ba.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!