Zalutali metak pogodio automobil u vožnji, troje djece za dlaku izbjeglo nesreću

899
Automobil Prnjavorčanina Vedrana Lepira (37) juče je u vožnji pogođen zalutalim metkom, sasuo je zadnja stakla, a sreća u nesreći je, što je dvadesetak minuta prije iz automobila izašlo njegovo troje maloljetne djece.

Djeca su sjedila na zadnjem sjedištu. Lepir ih je ostavio u Palačkovcima i produžio kod prijetelja na slavu u Derventi, kada je pogođen u gotovo samom centru Dervente, dok se nalazio za volanom svoje “tojote avensis”.

Nesvakidašnja drama, najvjerovatnije sa pucnjem iz puške na vozača u vožnji, odigrala se u po bijela dana, sa dokumentovanim video zapisom kamere u automobilu.

Probijeno i većim dijelom smrskano je zadnje bočno staklo, pa je Lepir za djelić sekunde izbjegao projektil.

osljedice ovog puškaranja u gradu na Ukrini, međutim, mogle su biti nesagledive.

– Krenuo sam na slavu kod prijatelja u Derventu i kod Autobuske stanice na obilaznici čuo pucanj. Samo sekund potom sasulo mi se zadnje staklo na vratima automobila – kaže za portal MojPrnjavor.info Lepir.

– Shvativši da sam pogođen, dodao sam gas i zaustavio se nekih 500 metara dalje na bivšoj benzinskoj pumpi “Dušanić”, kod “Frukte”, i odmah pozvao policiju. Sve je djelovalo gotovo nestvarno – priča Lepir.

Pohvale policiji

Lepir odaje priznanje derventskim policajcima. Ekspresno su, kako kaže, za samo dva minuta, odazvali se pozivu, imajući u vidu da su mnogi od njih bili angažovani u Banjaluci, na proslavi Dana Republike.

Još je nepoznato ko je otvorio vatru u centru Dervente. Naš sagovornik, za sada, otklanja mogućnost da je neko namjerno na njega pucao. Sluti da je, pukom srećom u nesreći, nesuđena žrtva u njegovom pravcu nasumice ispaljenog hica, vjerovatno, tokom proslave Dana Republike ili nečije krsne slave.

Srećom, djeca, uoči pucnjave, napustila automobil

Naš sagovornik je u još većem šoku imajući u vidu da  mu je samo prije dvadesetak minuta na zadnjem sjedištu, zrnom sasutom staklu, bilo njegovih troje malodobne djece.

– Iz Prnjavora sam svratio u Palačkovce gdje sam, uz suprugu, ostavio i naše troje djece, koja su sjedila na zadnjem sjedištu. Srećom, odlučio sam da sam odem u Derventu. Ne smijem ni pomisliti šta se moglo dogoditi da je bilo drugačije – kaže za portal MojPrnjavor.info Vedran Lepir.

MojPrnjavor.info

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!