Zvezda zainteresovana za Kevina Pantera

607

Dva dana nakon što je pobijedio “bratski” Olimpijakos u Beogradu, Košarkaški klub Crvena zvezda mogao bi da se pojača upravo iz tog tima, pošto grčki mediji javljaju da je Kevin Panter blizu selidbe u srpsku prestonicu.

Beogradski crveno-bijeli su poslije velikog preokreta u drugom poluvrmenu savladali pirejske crveno-bijele (88:81) i došli do skora 6-9 u Evroligi. Meč je obilježio MVP nastup Lorenca Brauna (34 poena), ali i zvižduci i transparenti namijenjeni drugom plejmjkeru tima Filipu Čoviću, zbog ćega će se cio tim danas popodne obratiti javnosti.

U nedjelju ujutru grčki košarkaški portal “Јurohups” javio je da je Kevin Panter, kombo bek Olimpijakosa blizu prelaska upravo u Crvenu zvezdu a sve pozivajući se na tamošnji “Lajv sport”.

Kako se navodi, u Pireju nisu baš zadovoljni njegovim igrama ove sezone, u kojoj bilježi 6,8 poena (33,7% iz igre) i 1,9 skokova za prosječno 18.22 minuta, na ukupno 11 utakmica u svojoj debitantskoj sezoni u Evroligi.

Da se na njega baš i ne računa, možda najbolje oslikava podatak da ga nije bilo među 12 igrača na četiri od posljednjih osam mečeva u elitnom takmičenju.

Ako se Panter pridruži Crvenoj zvezdi, on će ponovo sarađivati sa trenerom Draganom Šakotom, sa kojim je u sezoni 2017/2018 u atinskom AEK-u osvojio Fiba Ligu šampiona i grčki kup.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!