Nina Badrić predstavila novu baladu i najavila nastup na MAC-u

640

Pjevačica Nina Badrić u petak je javnosti predstavila svoj novi singl “Ratujem s tugom”, a ovom prilikom potvrdila je i svoj nastup na MAC ceremoniji u beogradskoj “Štark areni”, koji će se održati 27. januara.

Prije dvije godine pjesma “Rekao si” proglašena je pjesmom godine te je naznačila sjajnu saradnju Ante Pecotića i Nine Badrić. Ovaj sad već uigrani tim donosi snažnu numeru koja svojom melodijom prenosi vrtlog emocija o kojima govori.

“Zaljubila sam se u ovu pjesmu na prvo slušanje. ‘Ratujem s tugom’ ima snažnu životnu emociju, a ja takve punokrvne pjesme volim. Vjerujem da će se mnogi prepoznati u njoj”, izjavila je Nina.

MAC 2020 biće, prema najavama organizatora, još spektakularniji od prethodnog. Svečana dodjela nagrada trajaće tri sata, a samo za tu priliku najveće regionalne muzičke zvijezde, među kojima i Nina Badrić, imaće specijalno osmišljene nastupe, na najimpozantnijoj bini ikada viđenoj u ovom dijelu Evrope, sa zvučnim i svjetlosnim efektima u skladu sa najvišim svjetskim produkcijskim standardima, po kojima je organizator “Skymusic” već regionalno poznat.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!