Stanković novi trener Zvezde!

1036

Bivši as crveno-belih Dejan Stanković se dogovorio sa čelnicima kluba da preuzme trenersku funkciju u klubu iz Ljutice Bogdana. Dosadašnji trener Vladan Milojević će održati oproštajnu konferenciju za medije. Nenad Milijaš će biti Stankovićev pomoćnik.

Dejan Stanković je novi trener Crvene zvezde! Bivši as crveno-belih, reprezentacije, kao Lacija i Intera, dogovorio se sa čelnicima najtrofejnijeg srpskog kluba da preuzme ekipu, pošto je Vladan Milojević riješio da se povuče sa mjesta šefa struke. Ove promjene, koje su Novosti prije dva dana prve objavile su i potvrđene, a uskoro će biti i ozvaničene potpisivanjem ugovora sa Stankovićem.

Milojević je potvrdio odlazak uz najavu da će danas u popodnevnim časovima održati oproštajnu konferenciju za medije.

Prethodnih dana imao je nekoliko sastanaka sa čelnicima crveno-belih. Klub mu je ponudio da produži ugovor do 2022, bolje finansijske uslove, iako novac nikada nije imao bitnu ulogu u ovim dogovorima.

On je još poslije utakmice sa Čukaričkim najavio da će se povući i teško ga je bilo odgovoriti. Razlozi se znaju, to su premor i iscrpljenost poslije velikog broja teških i zahtjevnih izazova, osvojene dvije titule, izborene dvije Lige šampiona, jedne Lige Evrope.

U Crvenoj zvezdi aktivirali su za plan B i brzo su našli zajednički jezik sa Dejanom Stankovićem. Uskoro se očekuje i njegova promocija kao novog Zvezdinog trenera.

Novi trener Crvene zvezde Dejan Stanković već je počeo sa formiranjem stručnog štaba, a za jednog od glavnih pomoćnika odredio je Nenada Milijaša, koji je bio asistent i Vladanu Milojeviću.

Milijaš je dugo sa ekipom, dobro poznaje igrače pošto je bio kapiten i igrao u Zvezdi sve do početka ove sezone, kada je uplovio u trenerske vode.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!