Ljubavni horoskop za 2020. godinu

770

Astrolozi nam otkrivaju kakva nas dešavanja očekuju na polju ljubavi naredne godine. Naredna godina je prestupna i obećava velike promene i u pozitivnom, ali i u negativnom smislu, ali jedno je sigurno, na polju ljubavi će biti turbulentno, piše Stil. Evo šta nam donosi ljubavni horoskop za 2020. godinu!

2020. godina će biti pod uticajem dve planete: Saturna koji je planeta discipline, realnosti i mukotrpnog rada i Jupitera koji je planeta blagostanja i sreće. Evo kako će sve to uticati na ljubavni život svakog znaka pojedinačno.
Ovan
Ova godina će Ovnovima doneti važne zadatke i previše obaveza na koje će morati da koncentriše, pa vremena za ljubav neće mnogo ostati. Međutim to nije ni malo loše za vas, jer vam je prijeko potreban period samoće u kome ćete shvatiti šta zapravo želite.
Kraj godine donosi mogućnost za poznanstvo sa osobom koja će vas zaintrigirati i sa kojom ćete uploviti u emotivnu vezu koja obećava.
Ovnovi koji su zauzeti ili u braku bi trebali da vode računa kome iznose detalje iz svog emotivnog života, jer bi te riječi mogle da se iskoriste na loš način. Garancija za srećan porodični život je da ne dijelite svoje probleme sa drugim ljudima.
Bik
Nekoliko osoba će pokušati da osvoji vaše srce, pa ćete se naći pred teškim izborom. Astrolozi savjetuju da do sredine septembra ne donosite važne odluke kada je ljubav u pitanju, jer bi mogle da budu potpuno pogrešne. Dobro razmislite prije nego što uplovite u ozbiljnu vezu.
Zauzeti Bikovi bi trebalo da povedu računa o odnosu sa voljenom osobom. Pred vama je period pun izazova koji će na test staviti vašu vezu. Neko iz okoline će pokušati da naruši vašu sreću, pa zato budite obazrivi.
Blizanci
2020. godine će biti pravi test za neozbiljne Blizance. Na proljeće će im biti postavljen ultimatum od strane voljene osobe. Vrijeme je da se odlučite da li želite da napravite sljedeći korak i započnete stvaranje porodice ili da nastavite dalje sami. Vrijeme je da izaberete ono što vas usrećuje.
Slobodni Blizanci će upoznati osobu koja im na prvi pogled neće dopasti, ali će vremenom postajati sve prisniji. To poznanstvo bi moglo da izrodi veliku ljubav.
Rak
Biće ovo uspješna godina za predstavnike ovog znaka. Ovaj period će vas natjerati da naporno radite i bavite se sopstvenim razvojem. Srodnu dušu ćete upoznati u poslovnom okruženju, u trenutku u kome se najmanje budete nadali. Obratite pažnju, možda je vaša sudbina već tu negdje, u vašoj blizini.
Zauzeti Rakovi će proći kroz težak period. Postoji mogućnost da vas voljena osoba izda i razočara.
Lav
Pravi “kralj” ljubavnih veza u narednoj godini biće Lav. Ova godina će biti obilježena zanimljivim, senzualnim poznanstvima koja će predstavnicima ovog znaka dati dodatnu energiju.
Brzo ćete se zaljubljivati, ali i odljubljivati, sve do druge polovine godine kada ćete sresti osobu koja će vas očarati i sa kojom ćete poželeti da osnujete porodicu. Zauzete Lavove očekuje proširenje porodice.
Djevica
Djevica će se odupirati ljubavi i na sve načine pokušavati da pobjjegne od nje, ali budite svesni činjenice da će 2020. da promijeni mnogo toga. To će biti period borbe sa samim sobom, ali će na kraju ljubav pobijediti. Posebna osoba će ušetati vaš život.
Pod uticajem Saturna, zauzete Device će se suočiti sa sukobima sa partnerom. Važno je da u takvim situacijama ostanete mirni kako ne biste vezu doveli do kraja.
Vaga
Već na početku godine Vagama će se desiti velike promene na bolje na ljubavnom planu, ruže će vam cvjetati, pa ćete imati više energije i volje, što će se pozitivno odraziti i na ostale aspekte života.
Zauzetim Vagama slijedi period u kome će sve biti mirno i bez nekih velikih pomaka. Potrudite se da začinite odnos sa partnerom, romantičnim putovanjem ili nekim lijepim gestom, jer vas u suprotnom očekuje period svađa.
Škorpija
2020. godina biće obilježena lijepim emotivnim trenucima, ali i brodolomima. Iako će biti kratkotrajni, ostaviće veliki trag na Škorpijama. Ove godine ćete zaista naučiti da volite i konačno ćete odrediti kriterijume koje tražite kod partnera. Ova godina vam donosi pravu ljubav koju ste tako dugo čekali.
Zauzete Škorpije će se naći na raskršću u svojim vezama. Vrijeme je da donesete važne odluke. Ova godina je prelomna. Postoji mogućnost za krah veze.
Strijelac
Strijelčevi će imati nevjerovatno mnog sreće. Sredinom godine postoji šansa da svoju sudbinu povežete sa osobom koja će vam biti podrška u svakom smislu. Ne bi trebalo da propustite takvu šansu koju vam je sudbina donela.
Zauzeti Strijelčevi bi trebalo da budu iskreniji prema voljenim osobama, ali i prema sebi samima. Nakon malih nesuglasica, slijedi period u kojem će vladati harmonija.
Jarac
Jarčeve očekuju turbulentne situacije na polju ljubavi. Nikako nećete moći da se skrasite pored jedne osobe. Na kraju godine ćete biti primorani da donesete velike odluke. Postoji mogućnost za zasnivanje porodice. Za zauzete Jarčeve 2020. godina će biti izuzetno teška. Postoji mogućnost da će vas voljena osoba izdati.
Vodolija
U narednoj godini, usamljene Vodolije čeka zanimljivo poznanstvo na mjestu na kome se najmanje nadaju da će sresti voljenu osobu. Zvijezde kažu da je ovo najbolja godina za započinjanje novih ljubavi ili zasnivanje prodice. Zauzete Vodolije će imati godinu harmoničnih odnosa.
Ribe
Ribama se u život vraća neka osoba iz prošlosti koja ima je mnogo značila. Neočekivani susret može da završi obnavljanjem romanse. Zauzete Ribe bi trebalo više pažnje da posvete voljenim osobama.
(DDL)

 

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!