Budite stajliš i na minusu

948

Kada je zimski period i temperatura na živi dostigne debeli minus, odijevanje može biti veliki izazov. Ipak, moguće je ovladati osnovnim pravilima slojevitog odijevanja, tako da vaše zimske kombinacije budu trendi, šik i veoma tople. Ne dozvolite hladnom vremenu da utiče na vaš stil jer uz jednostavne aksesoare i basic komade možete postići slojevit, ultimativni look, koji garantuje udobnost i toplotu.

Veliki i topao šal

Ove zime su se u modu vratili XXL šalovi, ogromni i debeli, koji tokom zimskog vremena garantuju toplotu i udobnost. Zato ne napuštajte kuću bez ovog velikog ogrtača, koji će vas štititi od vjetra i mraza.

Slojevito odijevanje

Prvo i osnovno je da zapamtite da možete nositi tanku rolku uz sve. Takođe majice dugih rukava, slip haljine, kombinezoni i bijele košulje su osnovni komadi koji će vas zagrijati, ali i činiti vaš stajling veoma šik. Ako ste spremni za još veće eksperimentisanje, sajvetujemo da probate da ponesete blejzer od tvida ili kožnu jaknu, ispod koje ćete obući i zakopčati teksas jaknu. Ne samo da će ovi slojevi pružiti toplotu, već će vaš outfit biti veoma stajliš.

Prsluk

Prsluci su posljednjih godina zaživjeli kako na pistama, tako i na ulici. Nose se preko kožne jakne, tanje zimske jakne ili preko debelih džempera. Dobar krzneni prsluk ne samo da će vas grijati, nego će dati i pravi pečat vašem stilu.

Kaput

Crni, teget ili sivi kaputi su veoma praktični, ali kako biste posjedovali pravi statement zimski komad trebalo bi da uložite malo više novca u nešto atraktivnije. Ako se opredijelite za šik i trendi kaput, uspjećete da na najjednostavniji način izgradite trendi outfit.

Šešir

Dobar šešir se može inkorporirati uz razne outfite, ali jedno je sigurno: uz pomoć njega izgledaćete veoma moderno. S obzirom na to da se zimi suočavamo s velikim udarom vjetra i mrazova, ovaj aksesoar će vam pomoći da vam bude veoma toplo. Uostalom, budite sigurni da će ovaj aksesoar osvježiti vaš izgled!

Obuća

Čizme iznad koljena dominiraju u izboru djevojaka i ove sezone. U ovaj komad definitivno vrijedi investirati novac jer ga možete vrlo lako kombinovati uz suknje, haljine, šortseve, ali i helanke i džins. Vizuelno produžuju figuru i ističu noge.

(NN)

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!