Tajne “Hotela Balkan” – nova serija smještena u filmski studio “Bosonoga produkcije” iz Banjaluke

1524

“Mnogi su proteklih nekoliko nedelja primjetili fotografije na društvenim mrežama i zatrpali nas pitanjima gde se nalazi hotel ‘Balkan’ i koja je cijena boravka u veličanstvenim sobama. Sada možemo da otkrijemo da se hotel nalazi nedaleko od Banjeluke, ali i to da je već ugostio svoje prve posjetioce – glumce i filmsku ekipu koji uveliko snimaju seriju ‘Hotel Balkan'”, rekla je direktorka serije Brankica Janković.

Dakle, reč je o seriji “Hotel Balkan“, smeštenoj u filmski studio “Bosonoga produkcije” iz Banjaluke, kojoj je povjereno snimanje novog serijskog projekta Telekoma Srbije.

Inače, ova produkcijska kuća je pionir kinematografije u Republici Srpskoj čiji su projekti nagrađivani na regionalnim i svijetskim festivalskim takmičenjima.

“Telekom Srbija je, u skladu sa svijetskim trendovima, postao prepoznatljiv ne samo kao kompanija koja u vaše domove dovodi najbolje usluge, već i kao producent humorističkih serijala, dramskih serija i drugog televizijskog sadržaja. Mi smo težili ka tome da od Superstar TV-a napravimo srpski HBO i verujem da smo na dobrom putu jer su gledaoci mts televizije već prepoznali ovaj kanal kao mesto za najbolje domaće serije. Zato sa nestrpljenjem očekujemo prvu epizodu ‘Hotela Balkan'”, izjavio je koordinator Telekom Srbija grupe za internet i multimediju Vladimir Lučić.

Scenario serije je nastao prema priči Nikole Kolje Pejakovića, potpisuje ga Nebojša Romčević, dok je režija povjerena nagrađivanom reditelju Saši Karanoviću.

Tvorci serije ističu da će “Hotel Balkan” gledaoce odvesti na putovanje kroz vrijeme u tridesete godine 20. veka, a pod krovom hotela spojiće se prošlost i sadašnjost.

Porodični biznis ugledne banjalučke porodice, obavijen brojnim spletkama, u fokusu je radnje serije. Generacijski jaz, sukobi, borba za naslijedstvo, porodični grijesi i tajne prožimaju se kroz živote članova porodice u čijem vlasništvu se nalazi hotel“, otkriva autorski tim serije.

A koje još tajne kriju sobe “Hotela Balkan” gledaoci će saznati na proljeće 2020. godine kada je planirano emitovanje prve epizode na Superstar TV, jednom od premijum kanala Telekoma Srbije na kojem se emituju najbolji naslovi domaće filmske i serijske produkcije.

modno.ba

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!