„Veruj mi“ – novi spot grupe S.A.R.S.

680

Audio verzija pesme „Veruj mi“ na „Jutjubu“ već ima skoro 850.000 pregleda, a grupa S.A.R.S. objavila je i spot za ovu pesmu.

„Pesma je tokom leta postala veliki hit i publika je peva zajedno sa nama na koncertima, zato smo odlučili da snimimo i spot koji će na najbolji način preneti osnovnu poruku pesme –potrebna nam je samo iskrena ljubav i sve ostale stvari su nebitne naspram nje“, rekao je Žarko Kovačević Žare.

 

Spot je režirao američki reditelj Mark Nava, na osnovu čije ideje je i snimljen.

„U spotu se ne pojavljuju članovi benda, već smo prepustili da ovu ljubavnu priču ispričaju oni koji je najiskrenije i bezrezervno pružaju, a to su deca. Naši mali glumci su to odlično uradili“, dodaje Žare i kaže da je on komponovao pesmu, a tekst je napisao sa svojim bratom Draganom.

„Ova pesma, kao i ceo novi album Glava, je rezultat timskog rada celog benda, koji pesmama daje konačan oblik. Dosta nam je pomogao i naš bivši saksofonista/trombonista Petar Milanović, koji je i producent novog albuma, a u planu je ekranizacija još nekih pesama sa novog albuma. Najbitnije je da su pesme dobre, a spot je tu samo da začini celu priču“, rekao je Žare.

Na sedmom po redu studijskom albumu Glava nalazi se osam novih i tri pesme koje su objavljene kao singlovi Živim na Balkanu, Teško je i Ljubav umire.

Pesme koje odslikavaju trenutna razmišljanja i turbulentna emotivna stanja kroz koja su prolazili u prethodnom periodu.

Grupa S.A.R.S. je već godinama neprikosnovena regionalna koncertna atrakcija i jedan je od vodećih srpskih bendova po broju nastupa u Evropi i to ne samo na festivalima, već i kada su u pitanju samostalni koncerti.

Ovog leta su pored brojnih nastupa na festivalima, održali i velike solističke koncerte u Bugarskoj, Češkoj i Rumuniji.

Njihovu karijeru su obeležile pesme Buđav lebac, Perspektiva i Lutka, a u niz najvećih hitova će se svakako upisati i pesma Veruj mi.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!